Over ons

Wie zijn wij?

Wire Up Media is een mediabureau gevestigd in Amstelveen. Wire Up Media heeft een aantal platformen in beheer die ingezet worden voor verschillende marketingdoeleinden. Bijvoorbeeld voor het genereren van extra online omzet door te adverteren op onze platformen en hierdoor traffic te genereren, maar ook voor SEO-doelstellingen.

Waar zijn wij in gespecialiseerd?

Wire Up Media biedt de volgende diensten aan:

De verschillende platformen van Wire Up Media kunnen een bijdrage leveren aan de SEO-doelstellingen van onze klanten. Door advertorials/ghost articles te publiceren verhogen wij de autoriteit van de website van onze klant. Dit resulteert in hogere organische rankings.

Wire Up Media kan een bijdrage leveren met het genereren van traffic door middel van Display Advertising op onze verschillende platformen. Dit kan door de volgende banners te plaatsen:

  • Leaderboard: 728 x 90 px
  • Medium rectangle: 300 x 250 px
  • Full banner: 428 x 60 px

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Naast Display Advertising is het ook mogelijk om meer bezoekers te genereren door het inzetten van advertorials. Deze kunnen geschreven worden door de vaste copywriters van Wire Up Media, of kun je aanleveren waarna de redacteurs deze zullen dirigeren.

Het is mogelijk om de advertorials extra te pushen via de Social Media kanalen van de verschillende platformen.

kantoor

Wat maakt ons uniek?

Wire Up Media staat voor transparatie en snel schakelen. Wij begrijpen dat snel schakelen en transparantie erg belangrijk zijn in het bedrijfsleven. Hierdoor hebben wij een flexibele instelling en houden we rekening met de planning van onze klanten.

Deze transparantie komt ook terug bij de tarieven die Wire Up Media rekent aan haar klanten. Voorafgaand aan een traject zijn de tarieven vastgesteld, deze kosten zullen achteraf niet oplopen.