Adverteerders

Wire Up Media heeft verschillende platformen in beheer in diverse branches. Grote kans dat er een platform in ons beheer is die in dezelfde branche verkeert als jouw website of webshop. Op deze platformen bieden wij de mogelijkheid om te adverteren, dit kan op verschillende manieren:

De verschillende platformen van Wire Up Media kunnen een bijdrage leveren aan de SEO-doelstellingen van onze klanten. Door advertorials/ghost articles te publiceren verhogen wij de autoriteit van de website van onze klant. Dit resulteert in hogere organische rankings.

Wire Up Media kan een bijdrage leveren met het genereren van traffic door middel van Display Advertising op onze verschillende platformen. Dit kan door de volgende banners te plaatsen:

  • Leaderboard: 728 x 90 px
  • Medium rectangle: 300 x 250 px
  • Full banner: 428 x 60 px

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Naast Display Advertising is het ook mogelijk om meer bezoekers te genereren door het inzetten van advertorials. Deze kunnen geschreven worden door de vaste copywriters van Wire Up Media, of kun je aanleveren waarna de redacteurs deze zullen dirigeren.

Het is mogelijk om de advertorials extra te pushen via de Social Media kanalen van de verschillende platformen.

Onze platformen

Wire Up Media heeft verschillende platformen opgedeeld in diverse niches. Bekijk hieronder welke verschillende platformen wij in beheer hebben.

adverteren

Neem direct contact